Tropická kombinace vysoce kvalitní argentinské yerby z plantáže Las Marias a exotického ovoce z pralesů jižní Ameriky Nezaměnitelná exotická chuť mučenky (marakuja) a pomerančů vám dá zapomenout na klasickou nahořklou chuť yerby maté Díky své osvěžující chuti je vhodná k teplé i studené přípravě
Přednosti této yerby:
Osvěžující chuť
Vynikající, kvalitní argentiské maté
Magická vůně pomerančů a marakuji (mučenky)
Přečtěte si o účincích a přípravě Yerba Maté zajímavý článek
Návod na přípravu tradičního jihoamrického nápoje yerby maté
Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál
K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu, kterou můžete zakoupit na BrainMarketu Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr
Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice
Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu
Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj
Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den Zalít yerbu můžete opakovaně