Logo Logo
BrainMax Women Beauty Protein, protein pro ženy s kolagenem, keratinem a vitamíny, 1000 g Příchuť: Bílá čokoláda Nativní syrovátkový protein nejvyšší kvality s prémiovým kolagenem Naticol® a dalšími složkami, 28 dávek, doplněk stravy
BrainMax Women Beauty Protein, protein pro ženy s kolagenem, keratinem a vitamíny, 1000 g Příchuť: Bílá čokoláda Nativní syrovátkový protein nejvyšší kvality s prémiovým kolagenem Naticol® a dalšími složkami, 28 dávek, doplněk stravy
Krátky popis Kvalitní a levný produkt BrainMax Women Beauty Protein, protein pro ženy s kolagenem, keratinem a vitamíny, 1000 g Příchuť: Bílá čokoláda Nativní syrovátkový protein nejvyšší kvality s prémiovým kolagenem Naticol® a dalšími složkami, 28 dávek, doplněk stravy od výrobce BrainMax u nás najdete v akci od 999 Kč.
Obvyklá cena
  • 999
Výrobce/Značka
BrainMax
EAN 8595726805951
Hodnocení
(Celkem 26 hodnocení )
Bílkoviny podpoří redukci hmotnosti 3,4 Podpoří minimalizovat výskyt vrásek 2 Podpoří pevnost nehtů 8 a dodá vlasům lesk 1 Komplexní protein pro  podporu ženské krásy Směs přírodních složek je speciálně formulována pro podporu zdraví a krásy žen. Obsahuje patentovaný rybí kolagen Naticol® , který se vyznačuje vynikající vstřebatelností a je známý svou schopností  hydratovat a rozzařovat pokožku 2 , vlasy 1 a nehty 8 , což je navíc vědecky podloženo několika studiemi.   Důležitou roli hraje také  keratin , který je nezbytný pro udržení zdravých, silných vlasů a spolu s biotinem , který podporuje mladistvý vzhled pleti , tato kombinace efektivně podporuje ženskou krásu. Podporuje produkci vlastního kolagenu v těle. 11 Komplex také přispívá k minimalizaci a vzniku vrásek. BrainMax Women Beauty Protein je tou nejlepší volbou pro moderní ženu, která chce vypadat a cítit se skvěle.   3v1 řešení pro ženskou krásu a zdraví Díky pečlivě vybranému složení už nemusíte kupovat samostatně protein, kolagen a řešit suplementaci keratinu a biotinu  – Vše je zahrnuto v efektivních dávkách, podloženými studiemi.  S naším Women Beauty Proteinem získáte vše potřebné pro vaši krásu a zdraví v jednom, za méně než poloviční cenu.   Jedinečný produkt kombinuje výhody  klíčových složek do jedné efektivní , poskytující komplexní péči, která je ideální pro každodenní použití. Navržen speciálně pro potřeby ženského těla, podporuje zdraví pokožky, posilnění vlasů a zpevnění nehtů, zatímco současně napomáhá udržovat svalovou sílu, celkovou vitalitu a redukci tělesného tuku.  Díky tomuto  vzniká přírodní řešení krásy, které při pravidelném užívání spolu s BrainMax Beauty Bomb přináší dlouhodobější výsledky než mnohem dražší invazivní procedury. V čem je lepší Naticol ®  než běžné kolageny? Existují několik studií zabývajících se rybím kolagenem Naticol® a jeho účinky. Jedna studie zveřejněná v "Juniper Online Journal of Case Studies" zjistila, že i nízká dávka 2,5 g rybího kolagenu Naticol® může výrazně snížit známky stárnutí pleti u zralých žen. Tato studie se zaměřila na vrásky, jemné linky a suchost kůže.   Ukázalo se, že Naticol® může mít pozitivní vliv na udržování tónu, pružnosti a hydratace kůže , což je důležité zejména u stárnoucí pleti, kde se syntéza kolagenu snižuje každým rokem po 25. roku věku​​.   Další k linická studie ukázala, že pravidelné užívání pouhých 2,5 g Naticolu® denně po dobu 12 týdnů zlepšuje elasticitu pokožky a viditelně snižuje výskyt vrásek. Už po 8 týdnech užívání si můžete všimnout nejen hladší a pružnější pleti, ale také její zářivosti.   Další dvojitě zaslepená a placebem kontrolovaná studie se zaměřila na 95 zdravých žen ve věku průměrně 56 let. Po dobu 12 týdnů pravidelně užívaly 2,5 g peptidů rybího kolagenu Naticol®. Ve 12. týdnu studie bylo zaznamenáno, že více než 70 % žen, kteří užívali 2,5 gramů Naticolu® denně postřehli zlepšení svých vrásek. Navíc u přibližně 60 % těchto žen došlo k výraznému zlepšení vrásek kolem úst.   Ve 12. týdnu užívání 2,5 gramů Naticolu® denně bylo zaznamenáno výrazné zpevnění kůže na vnější straně předloktí. Oproti tomu ve skupině, která užívala placebo, nebyly zaznamenány žádné podstatné změny v průběhu studie. V každé dávce je 3 g rybího kolagenu. Vědecky prokázaný účinek. 2 Už 2,5 g pomáhá výrazně snížit známky stárnutí pleti. Viditelně snižuje výskyt vrásek. Pomáhá pleť rozzářit  a vyhladit. Obsahuje více než  99 % čistých  bílkovin. Keratin pro zdravé vlasy a nehty Keratin je základní stavební protein, který hraje klíčovou roli ve zdraví vlasů žen. Jeho struktura poskytuje vlasům pevnost a pružnost , což je zásadní pro jejich odolnost vůči poškození. Když jsou vlasy bohaté na keratin, jsou silnější, méně náchylné k lámání a třepení konečků. Keratin také pomáhá udržet hladký povrch vlasové kutikuly, což zabraňuje jejich zacuchávání a usnadňuje rozčesávání. Tento hladký povrch také odráží více světla, což vlasům dodává přirozený lesk. Výhody užívání keratinu vnitřně: Keratin je absorbován do krevního řečiště a distribuován do všech částí těla, včetně vlasů a nehtů. Výsledky jsou dlouhodobější. Komplexnější působení na vlasy, nehty i pokožku. Vyživuje vlasy zevnitř. Hovězí grass-fed kolagen pro příznivé účinky na pleť Jedna systematická recenze a meta-analýza 26 randomizovaných kontrolovaných zkoušek s 1721 pacienty 10 posoudila účinky doplňování hydrolyzovaného kolagenu  na hydrataci a pružnost pokožky.   Tato studie potvrzuje, že hydrolyzovaný kolagen může mít prospěšné účinky na hydrataci a pružnost pokožky, čímž přispívá ke snížení známek stárnutí pleti. Další studie 9 s účinky doplňování hydrolyzovaného kolagenu na stárnutí pokožky. Tato analýza ukázala, že užívání hydrolyzovaného kolagenu po dobu 90 dní je účinné v redukci stárnutí pokožky , jelikož snižuje vrásky a zlepšuje pružnost a hydrataci pokožky. Studie potvrdila významná zlepšení v hydrataci a pružnosti pokožky ve srovnání s placebem. Tato zjištění ukazují, že hydrolyzovaný kolagen může mít prospěšné účinky na zdraví a vzhled pokožky. V každé dávce je 5,1 g hovězího grass-fed kolagenu. Může biotin  pomoci s růstem vlasů? Kombinace biotinu a keratinu může poskytnout komplexní péči o vlasy, kůži a nehty.   Biotin je klíčový vitamín pro udržení zdraví vlasů, kůže a nehtů. V roce 2017 to potvrdila i studie, kde byl biotin podáván lidem, kteří měli patologické potíže s růstem vlasů a kvalitou nehtů. Studie potvrdila, že u těchto osob došlo ke zlepšení po podání biotinu. 1 Nativní protein z mléka od volně se pasoucích krav   Nedenaturovaný nativní syrovátkový protein je získáván za studena přímo z   čerstvého kravského mléka od volně pasoucích se krav krmených trávou, které pochází z kontrolovaného evropského chovu. Oproti běžným proteinům prochází mléko pouze jednou šetrnou pasterizací (běžně se pasterizuje 2x).   Proces mikrofiltrace probíhá při velmi nízké teplotě (do 10°C) , při které si protein  zachovává imunoglobuliny a enzymy. Je lépe stravitelný , dobře se vstřebává a hlavně má lepší využitelnost obsažených bílkovin. Díky šetrné a přímé metodě zpracování z čerstvého mléka nejsou porušeny vazby mezi aminokyselinami a celkově se v proteinu nachází vyšší koncentrace aminokyselin, zejména proanabolického leucinu. Vědecky prokázáno: Vysoký příjem bílkovin podporuje redukci hmotnosti! Výzkumy s důrazem na vysoký příjem bílkovin prokázaly jejich vliv na snížení hmotnosti a tuku 3.  Hned několik studií zjistilo, že zvýšení příjmu bílkovin podporuje hubnutí.  Byla provedena šestiměsíční studie 4 , která zahrnovala  15 mužů a 50 žen s nadváhou nebo obezitou. Skupina s vysokým příjmem bílkovin ztratila v průměru o 43 % více tuku než skupina s vysokým příjmem sacharidů. Další studie publikovaná v časopise Nutrients zjistila, že strava  s vysokým obsahem bílkovin je lepší pro snížení tuku než strava s nízkým glykemickým indexem.   Studie také ukazují, že bílkoviny mohou pomoci stabilizovat hladinu krevního cukru , čímž snižují chuť k jídlu a hladu, které mohou vést k záchvatovitému přejídání. 5  Je to tím, že bílkoviny tělo tráví déle, což pomáhá udržovat pocit sytosti po delší dobu. Tím se i snižují pocity, které nás mohou dovést ke  konzumaci nezdravých potravin, což způsobuje  náhlé zvýšení hladiny krevního cukru. Co je to termický efekt a  proč jsou důležité bílkoviny při hubnutí? Bílkoviny mají vysokou termickou hodnotu. To znamená, že tělo na jejich trávení musí vynaložit větší množství energie. A vyšší výdej energie = rychlejší hubnutí.   Při konkrétním příkladu: pokud byste snědli hovězí steak, který má 250 kalorií , můžete očekávat, že vaše tělo spálí přibližně 50 až 75 kalorií jen na jeho trávení. To je ovšem pouze hrubý odhad a skutečné množství spálených kalorií se může lišit v závislosti na různých faktorech, včetně vašeho individuálního metabolismu.   Studie prokázaly 6 , že vyšší příjem bílkovin zvyšuje termogenní efekt  (jejich trávení vyžaduje více energie) a také zvyšuje  pocit sytosti. To má za následek  snížení tělesné hmotnosti a tuku. Navíc jsou bílkoviny více sytící než tuky nebo sacharidy, což vede k celkově menšímu příjmu kalorií. Udržitelnost a dobré podmínky pro zvířata Není nám lhostejné životní prostředí a proto trváme na dobrých životních podmínkách pro zvířata.  Pro rybí kolagen Naticol® jsou kvůli ochraně mořského ekosystému jsou používané ryby jak chované, tak volně žijící. Navíc jsou ryby vybírané z různých zeměpisných oblastí, což omezuje dopad na jednotlivé rybolovné oblasti. Řada Naticol® je k dispozici s certifikací Friend of the Sea® , což je prestižní značka udržitelnosti.   Co se týče grass-fed hovězího kolagenu a mléka pro výrobu proteinu, je získáváno z dobytka, chovaného na volných pastvinách. Toto etické chování zvířat zajišťuje, že dobytek žije v přirozených podmínkách a stravuje se trávou. Tato metoda chovu nejenže podporuje zdraví a pohodu zvířat , ale také zajišťuje vyšší kvalitu. Rozdíl mezi nativním syrovátkovým proteinem a běžným “sýrovým” syrovátkovým proteinem Nativní syrovátkový protein se vyrábí za studena přímo z čerstvého mléka od krav pasoucích se na pastvinách a krmených trávou. Zatímco “sýrový” syrovátkový protein se vyrábí ze sýru, přesněji řečeno z vedlejšího produktu vzniklého při výrobě sýru, syrovátky. Běžný syrovátkový protein je tedy oproti nativnímu proteinu více zpracovanou potravinou a při procesu výroby dochází k degradaci aminokyselin i prospěšných látek, neboť se nejdřív musí mléko pasterizovat zahřátím, poté se za vyšších teplot vyrábí sýr a v poslední fázi výroby ještě dochází k zahřívání syrovátky získané ze sýru, aby byl vyroben syrovátkový protein. Zatímco u nativního proteinu dochází pouze k jedné pasterizaci na začátku při výrobě mléka a poté se  filtrací přímo z mléka šetrně za nízkých teplot získává nativní syrovátkový protein bez degradace křehkých vazeb mezi aminokyselinami. Výsledným produktem je pak protein mimořádně kvalitní, čistý a pro tělo velmi dobře vstřebatelný i stravitelný. Nativní protein se vyznačuje vyšší koncentrací aminokyselin ( 7 g BCAA na dávku ) a tělu prospěšných látek ( laktoferin , imunoglobulin ). Nativní protein je kaviárem mezi proteiny. Studie ukazují, že nativní syrovátkový protein zvyšuje koncentraci aminokyselin v krvi více než běžný syrovátkový protein nebo mléko, což by mohlo zjednodušeně řečeno prodloužit čas pro budování svalů v těle. Šetrná výroba proteinu z nativní syrovátky Jeden z důvodů, proč si nativní syrovátka vede tak dobře v obsahu a vstřebatelnosti bílkovin, je výrobní proces. U proteinu z nativní syrovátky dochází k pasterizaci pouze jednou , zatímco u syrovátkového proteinu dvakrát. Tím může dojít k denaturaci (znehodnocení) bílkovin a navíc výroba nativního syrovátkového proteinu probíhá procesem mikrofiltrace za studena (teplota do 10°C). Jednoduše řečeno lze říci, že výroba nativního syrovátkového proteinu je natolik šetrná, že si díky tomu protein zachová množství bílkovin i vyšší množství aminokyselin. Místo umělých sladidel - inulin Častým problémem nejen u proteinu, ale jiných doplňků stravy je chuť. Ta bývá často doháněna sukralózou. Umělým sladidlem, které má negativní dopad na naše zdraví. Přestože se sukralóza vyrábí z cukru, nejedná se o přírodní produkt. Sukralóza se vyrábí vícestupňovým patentovaným chemickým procesem. 7 Studie z roku 2020 výzkumníků z Yale Cell Metabolism zjistila, že konzumace nápojů slazených sukralózou během 10 dnů snižuje citlivost na inzulín u zdravých osob. Autoři studie také poznamenali, že zvláště znepokojivé je i to, že metabolické změny následovaly po velmi krátké době. 7 Zvyšuje riziko inzulínové rezistence a cukrovky II. typu. Zvyšuje riziko zažívacích problémů. Mění zdraví střev a poškozuje GI trakt. Zabíjí zdraví prospěšné probiotické bakterie v našich střevech. Při zahřívání vytváří toxické sloučeniny. Může vést k nárůstu hmotnosti. Dávkování Rozmíchejte 1 odměrku (35 g) s 200 ml vody nebo  mléka. S ohledem na denní příjem bílkovin užívejte 1-3 dávky denně. Své využití najde nejen po tréninku, ale i při přípravě snídaňové kaše, smoothie, nebo klidně i při pečení pro obohacení klasických buchet a dezertů o cenné bílkoviny. BrainPedia. cz - místo nabité informacemi! Se správnými informacemi nelze udělat špatné rozhodnutí. Výživové údaje a složení - Panettone Velikost dávky: 35 g (1 odměrka) Balení obsahuje 28 dávek. Na 100 g na 35 g Energetická hodnota 1288 kJ / 308 kcal  452 kJ / 108 kcal Tuky 0,12 g 0,04 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,05 g 0,02 g Sacharidy 11,35 g 3,98 g - z toho cukry 5,63 g 1,98 g Vláknina 3,68 g 1,29 g Bílkoviny 73,21 g 25,69 g Sůl 0,37 g 0,13 g   Složení:  (31%) nativní syrovátkový koncentrát, (31%) nativní syrovátkový izolát, hydrolyzovaný hovězí grass-fed kolagen, hydrolyzovaný rybí kolagen Naticol®, inulin, zahušťovadlo: guma guar, slunečnicový lecitin, betaine, steviol-glykosidy, keratin, vitamín C jako kyselina l-askorbová, biotin, přírodní panettone aroma. Podíl aminokyselin - Panettone Velikost dávky: 35 g (1 odměrka) Balení obsahuje 28 dávek. % na 35 g Kyselina glutamová 15,56 4,42 g Leucin 11,05 2,43 g Kyselina asparagová 10,19 2,24 g Lysin 9,26 2,04 g Isoleucin 4,96  1,09 g Valin 4,51 0,99 g Threonine 4,26  0,94 g Alanine 4,09  0,90 g Prolin 4,08 0,90 g Serin 3,87  0,85 g Tyrosin 3,46 0,76 g Fenylalanin 3,42 0,75 g Cystein 2,78 1,43 g Arginin 2,17 0,48 g Methionin 2,03 0,45 g Tryptophan 1,94 0,43 g Histidine 1,88 0,41 g Glycin 1,74 0,38 g Výživové údaje a složení - Kokos Velikost dávky: 35 g (1 odměrka) Balení obsahuje 28 dávek. Na 100 g na 35 g Energetická hodnota 1343 kJ / 321 kcal  473 kJ / 113 kcal Tuky 1,49 g 0,52 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,36 g 0,48 g Sacharidy 12,29 g 4,31 g - z toho cukry 5,50 g 1,98 g Vláknina 1,21 g 0,43 g Bílkoviny 73,38 g 25,75 g Sůl 0,38 g 0,13 g   Složení:  (31%) nativní syrovátkový koncentrát, (31%) nativní syrovátkový izolát, hydrolyzovaný hovězí grass-fed kolagen, hydrolyzovaný rybí kolagen Naticol®, kokosové mléko, zahušťovadlo: guma guar, slunečnicový lecitin, betaine, steviol-glykosidy, keratin, vitamín C jako kyselina l-askorbová, biotin, přírodní kokosové aroma. Podíl aminokyselin - Kokos Velikost dávky: 35 g (1 odměrka) Balení obsahuje 28 dávek. % na 35 g Kyselina glutamová 15,56 3,42 g Leucin 11,05 2,43 g Kyselina asparagová 10,19 2,24 g Lysin 9,26 2,04 g Isoleucin 4,96  1,09 g Valin 4,51 0,99 g Threonine 4,26  0,94 g Alanine 4,09  0,90 g Prolin 4,08 0,90 g Serin 3,87  0,85 g Tyrosin 3,46 0,76 g Fenylalanin 3,42 0,75 g Cystein 2,78 1,43 g Arginin 2,17 0,48 g Methionin 2,03 0,45 g Tryptophan 1,94 0,43 g Histidine 1,88 0,41 g Glycin 1,74 0,38 g Výživové údaje a složení - Black Cherry Velikost dávky: 35 g (1 odměrka) Balení obsahuje 28 dávek. Na 100 g na 35 g Energetická hodnota 1294 kJ / 309 kcal  456 kJ / 109 kcal Tuky 0,12 g 0,04 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,05 g 0,02 g Sacharidy 11,35 g 3,98 g - z toho cukry 5,63 g 1,98 g Vláknina 3,68 g 1,29 g Bílkoviny 73,21 g 25,69 g Sůl 0,37 g 0,13 g   Složení: (31%) nativní syrovátkový koncentrát, (31%) nativní syrovátkový izolát,  hydrolyzovaný hovězí grass-fed kolagen, hydrolyzovaný rybí kolagen Naticol®, inulin, zahušťovadlo: guma guar, slunečnicový lecitin, betaine, sladidlo: steviol-glykosidy, keratin, vitamín C jako kyselina l-askorbová, biotin, přírodní aroma černá třešeň. Podíl aminokyselin - Black Cherry Velikost dávky: 35 g (1 odměrka) Balení obsahuje 28 dávek. na 100 g na 35 g Kyselina glutamová 11,42 g 4,00 g Leucin 7,43 g 2,60 g Kyselina asparagová 7,40 g 2,59 g Lysin 6,39 g 2,24 g Glycin 4,80 g 1,68 g Prolin 4,71 g 1,65 g Alanin 4,00 g 1,40 g Isoleucin 3,37  g 1,18 g Valin 3,26 g 1,14 g Serin 3,03 g 1,06 g Threonine 3,03 g  1,06 g Arginin 2,61 g 0,91 g Fenylalanin 2,48 g 0,87 g Tyrosin 2,30 g 0,81 g Cystein 1,78 g 0,62 g Methionin 1,42 g 0,50 g Histidin 1,32 g 0,46 g Tryptofan 1,22 g 0,43 g Výživové údaje, složení & podíl aminokyselin - Bílá čokoláda Velikost dávky: 35 g (1 odměrka) Balení obsahuje 28 dávek. Na 100 g na 35 g Energetická hodnota 1294 kJ / 309 kcal 456 kJ / 109 kcal Tuky 0,12 g 0,04 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,05 g 0,02 g Sacharidy 11,35 g 3,98 g - z toho cukry 5,63 g 1,98 g Vláknina 3,68 g 1,29 g Bílkoviny 73,21 g 25,69 g Sůl 0,37 g 0,13 g   Složení: (31%) nativní syrovátkový koncentrát, (31%) nativní syrovátkový izolát, hydrolyzovaný hovězí grass-fed kolagen, hydrolyzovaný rybí kolagen Naticol®, inulin, zahušťovadlo: guma guar, slunečnicový lecitin, betaine, sladidlo: steviol-glykosidy, keratin, vitamín C jako kyselina l-askorbová, biotin, přírodní aroma černá třešeň. Podíl aminokyselin - Bílá čokoláda Velikost dávky: 35 g (1 odměrka) Balení obsahuje 28 dávek. na 100 g na 35 g Kyselina glutamová 11,42 g 4,00 g Leucin 7,43 g 2,60 g Kyselina asparagová 7,40 g 2,59 g Lysin 6,39 g 2,24 g Glycin 4,80 g 1,68 g Prolin 4,71 g 1,65 g Alanin 4,00 g 1,40 g Isoleucin 3,37  g 1,18 g Valin 3,26 g 1,14 g Serin 3,03 g 1,06 g Threonine 3,03 g  1,06 g Arginin 2,61 g 0,91 g Fenylalanin 2,48 g 0,87 g Tyrosin 2,30 g 0,81 g Cystein 1,78 g 0,62 g Methionin 1,42 g 0,50 g Histidin 1,32 g 0,46 g Tryptofan 1,22 g 0,43 g.
Příchuť Bílá čokoláda
Výrobce BrainMax
Velikost balení 1 kg
Forma Prášek
Typ Protein
Pro jedince řešící Pleť, vlasy, nehty
Varianty produktu
Další produkty od výrobce BrainMax
Další produkty v kategorii Proteiny