Yaguar - Pomelo
Yaguar Pomelo je nejkvalitnější Yerba Mate vyrobená v souladu se staletou jihoamerickou tradicí Vychází z cesmíny pěstované v rozmanitém ekosystému bez použití pesticidů, umělých hnojiv a jiných chemických přípravků na ochranu rostlin Po sklizni se listy a tyčinky podrobí tradičnímu sušení pomocí kouře Yaguar však zdaleka není produktem známým pro silnou hořkou chuť To vše díky dlouhému kouření (stárnutí), které je až 18 měsíců Sušina pak získává vznešenost a různé rostlinné prvky spolu dokonale harmonizují Přes jemnou chuť má yerba vysoký obsah přírodního kofeinu
Yaguar Naranja je ovocná směs tradičního yerba mate, pomerančové kůry a přírodní veganské vůně Kromě nepochybných hodnot chuti má směs pozitivní účinek na funkci těla Pomůže nám to bojovat s nedostatkem chuti k jídlu a současně zrychlit metabolismus
CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ?
V první řadě povzbuzuje mysl i tělo Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl
Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice
Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerba mate Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky
Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci
Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici
Chuť
Mírně suchá cesmína v perfektní symbióze s osvěžující ovocnou chutí citrusů Lahodné horké, dokonale osvěžující jako super tererré
Složení
Yerba mate s tyčinkami a středně velkým množstvím prachu, pomerančová kůra, přírodní veganská vůně
Další informace
Vychází z listů paraguayské holly pěstované v divokém lesním ekosystému bez použití pesticidů, umělých hnojiv a jiných chemických přípravků na ochranu rostlin
Balení
500 g
Přečtěte si o účincích a přípravě Yerba Maté zajímavý článek
Návod na přípravu tradičního jihoamrického nápoje yerby maté
Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál
K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu, kterou můžete zakoupit na BrainMarketu Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr
Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice
Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu
Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj
Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den Zalít yerbu můžete opakovaně