Verde mate Soul Mate Sin Humo Organica
100% organická yerba z rodinné plantáže v Brazílii
Díky jedinečné technice sušení za použití horkého vzduchu (tedy anotace ''sin humo'', což ve španělském překladu znamená ''bez kouře''), po zalití se vyznačuje příjemnou, mírnou vůní a lehce ''travnatou'' chutí bez hořkosti Výrobek navíc neobsahuje klacíky (''despalda'') takže sušina má vyšší obsah kofeinu Produkt je ekologický, což znamená, že byl pěstován dle zásad ekologického zemědělství Ve výrobním procesu nebyly použity žádné chemikálie a celek byl vytvořen v souladu s přirozeným vegetativním cyklem rostlin Soul Mate je dokonalá pro uvědomělé spotřebitele, kteří si cení vysoké kvality
Země původu: Brazílie
CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ?
V první řadě povzbuzuje mysl i tělo Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl
Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice
Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerba mate Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky
Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci
Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici
Přečtěte si o účincích a přípravě Yerba Maté zajímavý článek
Návod na přípravu tradičního jihoamrického nápoje yerby maté
Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál
K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu, kterou můžete zakoupit na BrainMarketu Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr
Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice
Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu
Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj
Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den Zalít yerbu můžete opakovaně