Yerba Verde Mate Green Cactus
Brazilská yerba maté obohacena o výtažky z plodů kaktusu Opuncie mexické Organické sloučeniny z opuncie se váží na tuky v potravě a znesnadňují jejich vstřebávání do těla Dá se proto využívat při redukčních dietách Opuncie má také pozitvní vliv na trávicí trakt
Kromě lístků cesmíny paraguayské (yerby) a poldů z kaktusu opuncie obsahuje tato směs ještě citrónovou kůru a přírodní aroma
CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ?
V první řadě povzbuzuje mysl i tělo Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl
Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice
Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerba mate Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky
Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci
Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici
Složení
paraguayská cesmína, pikantní hruškovitá kukuřice, kaktusový květ, citrónová tráva, aroma
Chuť a vůně
Silně rostlinná a stimulující varná směs bez kouřových aroma Drobná sladkost je přidána oridinálním prvkem ve formě kaktusu
Balení
500 g
Přečtěte si o účincích a přípravě Yerba Maté zajímavý článek
Návod na přípravu tradičního jihoamrického nápoje yerby maté
Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál
K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu, kterou můžete zakoupit na BrainMarketu Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr
Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice
Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu
Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj
Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den Zalít yerbu můžete opakovaně