Verde Mate Frutos del Bosque (Lesní ovoce), 50g Verde Mate Frutos del Bosque nás magicky přenese z brazilské džungle do českého lesa a harmonicky tak sloučí dva různé světy. Tato v ýjimečná směs pečlivě vybraných plodů šípků, ostružin, červeného rybízu a listů maliníku vyniká svým bohatým aroma. Je v něm nejen sladkost a hloubka, ale také ,,divokost´´. Chuť je dokonale vyvážená a přírodní. Složení: Brazilská yerba maté, plody z jeřábu ptačího, plody z šípku, ostružinové listí, černý rybíz, malinový list, přírodní aroma. CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ? V první řadě povzbuzuje mysl i tělo. Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl. Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků. Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice. Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerba mate. Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky. Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci. Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici. Balení 50 g ( 4-6 dávek ) Přečtěte si o účincích a přípravě Yerba Maté zajímavý článek. Návod na přípravu tradičního jihoamerického nápoje Yerby Maté Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu , kterou můžete zakoupit na BrainMarketu. Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr. Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice. Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby. Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu. Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj. Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den. Zalít yerbu můžete opakovaně.