Passage to India Butter Chicken omáčka, 375g Bohatá a krémová směs aromatického koření ve spojení s rajčaty, smetanou, jogurtem a medem pro přípravu tradičního indického pokrmu Butter Chicken. Doporučená příprava Budete potřebovat: 1 kg nakrájeného kuřecího, jehněčího nebo hovězího masa, mořských plodů nebo zeleniny. 500 g rýže Basmati. Postup: Rozehřejeme pánev a zprudka osmažíme maso. Přidáme omáčku a přivedeme k varu. Poté teplotu snížíme a vaříme, dokud není maso hotové (zhruba 20minut). Na závěr můžeme ještě zjemnit smetanou. Ihned podáváme s rýží Basmati. Složení Voda, rajčata (32%), cukr, rajčatová pasta (5%), koření, zázvor, slunečnicový olej, smetanový prášek (3%) ( mléčná sušina), jogurtový prášek (3%) ( mléčná sušina), česnek, sůl, kukuřičný škrob, ocet, kyselina citrónová, přírodní barvivo (kurkuma a paprička), přírodní máslové aroma ( mléko ), přírodní emulgátor (xanthanová guma). Obsahuje mléko. Butter chicken Není čas ztrácet čas! Připravte si tradiční indický pokrm Butter Chicken z naší hotové Passage to India omáčky během pár minut! Passage Foods, která nabízí tři řady svých produktů (Passage to India, Passage to Asia, Street Kitchen) je vyhledávaná značka jedinečných asijských omáček/ready-to-eat pokrmů, které se připravují bez použití umělých přísad, barviv, látek zvyšujících chuť nebo konzervačních látek. Omáčka je bez lepku. Každý z receptů je pečlivě zkoumán a vyvíjen specializovanými šéfkuchaři z dané části Asie (Thajsko, Indie, Japonsko, Vietnam). Rovněž je zajištěno, aby všechny ingredience pocházely z celého světa a byla tak zajištěna absolutní autentičnost. Recept Ingredience: 1 balení Passage to India Butter Chicken omáčky 375g 2 - 4 ks kuřecích prsou 1/2 středně velkého květáku 2 ks cibule 2 ks stroužků česneku smetana indický chléb nebo Basmati rýže koriandr Postup Nejprve si osolíme a opepříme kuřecí prsa, rozpálíme si vyšší pánev a prsa zprudka osmažíme z obou stran. Poté je dáme stranou a pokud je potřeba, necháme je ještě v troubě dopéct. Do výpeku si přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme zesklovatět na středním plameni. Mezitím si omyjeme květák a rozebereme ho na jednotlivé růžičky. Květák přidáme k cibulce a necháme restovat 5 - 10 minut. Ke směsi následně přidáme vylisovaný česnek, promícháme, přidáme omáčku Butter Chicken, snížíme teplotu a pod pokličkou necháme dalších 15 - 20 minut vařit, občas promícháme. Na závěr na zjemnění zalijeme smetanou, přidáme kuře a lístky koriandru a ihned podáváme s indickým chlebem nebo rýží Basmati. Jako příloha může posloužit i květák v omáčce. TIP! Vynechte kuřecí maso a máte perfektní vegetariánské jídlo! Passage Foods: Asijské omáčky z autentických surovin Dopřejte si vynikající asijské pokrmy za pár minut! Passage Foods je vyhledávaná značka jedinečných omáček/ready-to-eat pokrmů založená Australanem s indickými kořeny Chrisem Doutrem. Vše začalo roku 2004 s jasným cílem: produkovat kvalitní předpřipravené asijské pokrmy z autentických surovin , bez umělých barviv či konzervačních látek. Passage Foods nabízí několik řad svých produktů: omáčky a sety Street Kitchen , omáčky Passage to India a omáčky Passage to Asia. Každý z receptů je pečlivě zkoumán a vyvíjen specializovanými šéfkuchaři z dané části Asie (Thajsko, Indie, Japonsko, Vietnam). Rovněž je zajištěno, aby všechny ingredience pocházely z celého světa a byla tak zajištěna absolutní autentičnost. Díky omáčkám Passage Foods lze vynikající jídlo připravit za 20 minut pouhými třemi jednoduchými kroky. Passage Foods navíc nepřidávají do pokrmů žádná umělá barviva nebo příchutě. Produkty Passage Foods jsou vyráběny bez použití umělých přísad, barviv, látek zvyšujících chuť nebo konzervačních látek. Obsah balení 375 g .