Složení: yerba maté (min. 73,4%), ginkgo, pomerančová kůra, guarana, květy pomerančovníku, guava (pyré - guava, konc. jablko, konc. jablečná šťáva), květy sléze maurského, aroma. Přečtěte si o účincích a přípravě Yerba Maté zajímavý článek. Návod na přípravu tradičního jihoamrického nápoje yerby maté Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu , kterou můžete zakoupit na BrainMarketu. Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr. Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice. Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby. Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu. Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj. Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den. Zalít yerbu můžete opakovaně.