NATU - Lyofilizovaný čený rybíz Mrazem sušený černý rybíz si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovává až 90 % všech původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a především obsah zdraví prospěšných látek. Lyofilizované ovoce se při kontaktu s vodou navrací do téměř původního stavu. Černý rybíz je přírodním antioxidantem a jedním z nejbohatších zdrojů vitamínu C. posiluje imunitní systém až 90% původních vlastností antioxidant Využití Využijte mrazem sušený černý rybíz úplně stejně, jako kdyby byl čerstvý, do koktejlů, zdravých ovocných smoothies, snídaňových kaší. Pěkně obarví a dodá nezaměnitelnou chuť. Věděli jste, že? Černý rybíz obsahuje vitamín C, B1, B2, B3, B5, B6, provitamín A, vápník, železo, mangan, draslík, zinek. Černý rybíz obsahuje 3x více vitamínu C než červený a bílý, navíc má vysoký obsah rutinu, který zlepšuje stav cévních stěn, používá se tedy při ateroskleróze (zvápenatění tepen), křečových žilách, hemeroidech, křehkosti a lámavosti cév. Balení 20 g Alergeny: Neobsahuje Země původu: Německo Složení: Rybíz černý lyofilizovaný Nutriční údaje Energetická hodnota 880 kJ / 210 kcal tuky 1,14 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,13 g sacharidy 31,69 g - z toho cukry 30,86 g bílkoviny 6,6 g vláknina 35,17 g sůl 0,02 g.