Taragui Liviana
Yerba Mate Taragui Liviana vděčí za svou vysokou kvalitu pečlivému procesu výběru listů Pocházejí výlučně z těch, které byly podrobeny přesné kontrole plantáží v Argentině: v provincii Correntes na severovýchodě země a v provincii Misiones v horách střední Argentiny Výrobek je k dispozici v balení o váze 500 g Pečlivý výběr listů a obalů znamená, že yerba mate obsahuje pouze malé množství prach
Yerba Mate Taragui Liviana je nápoj, který dokonale zapadá do slaných jídel Dobrým nápadem by bylo dát to například sýrům V závislosti na způsobu vaření můžeme získat pivo, které osloví lidi s různými preferencemi Chceme-li získat intenzivnější pivo, měli bychom nalít více obyvatel a vařit ho déle
CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ?
V první řadě povzbuzuje mysl i tělo Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl
Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice
Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerba mate Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky
Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci
Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici
Přečtěte si o účincích a přípravě Yerba Maté zajímavý článek
Návod na přípravu tradičního jihoamrického nápoje yerby maté
Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál
K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu, kterou můžete zakoupit na BrainMarketu Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr
Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice
Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu
Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj
Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den Zalít yerbu můžete opakovaně